Mocht je werkzaam zijn in de beglazingsbranche, dan zijn er veel verschillende producten waar je mee aan de slag kunt op je werk. Met de juiste attributen is de klus zo geklaard en gelukkig zijn er verschillende plekken waar je terecht kunt voor de juiste producten. Bij het werken in beglazing komen natuurlijk dichtingsmaterialen kijken, maar daarnaast zijn er ook andere producten die je beter uit de voeten kunnen helpen. Mocht je nieuw zijn in deze wereld en hier wat meer over willen weten, dan lees je hier over wat voor soort producten nog meer van pas kunnen komen tijdens het werk.

 

De juiste leverancier

Allereerst dien je natuurlijk de gewenste spullen in huis te halen. Je kunt hiervoor op verschillende plekken terecht, bijvoorbeeld bij Combifit. Deze webshop is goed geschikt voor vakmannen in de bouw en is al sinds 1992 leverancier van dichtingsmaterialen en ventilatietechnieken in de gehele Benelux. Je kunt bij deze groothandel terecht om zowel fysiek als online de benodigde materialen te kopen. Je vindt er allerlei producten op het gebied voor het plaatsen van glas. Mocht je niet werkzaam zijn in de beglazingsbranche is er geen probleem, want ook voor onder andere de schilders- en kozijn producerende wereld zijn er gewenste producten te krijgen.

 

Het aanbod

Combifit beschikt over een groot aanbod aan allerlei verschillende materialen. Zo kun je bij de winkel of de online webshop terecht voor onder andere verschillende soorten kitten, lijmen, beglazingsmaterialen en gereedschap. De leverancier heeft op de webshop ook bepaalde spullen onderverdeeld per vakgebied en je kunt een kijkje nemen bij de verschillende merken waar de webshop over beschikt. Door een groter assortiment zit er voor iedereen wel iets tussen wat goed werkt en kun je je ook laten informeren op het moment dat je onduidelijk voor ogen hebt welk product jou het beste kan helpen in je werk.

 

Kitten maar

Het merk Den Braven Zwaluw beschikt over een assortiment aan kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays. De producten zijn speciaal voor mensen in de bouwsector en industrie. Een voorbeeld van een product dat je kunt aanschaffen is zwaluw kit. Deze kit kent een hoge hechtingskracht op materialen zoals beton, hout en glas. Voor verschillende toepassingen in de bouwindustrie kan deze kit dus van pas komen. De kit is bestand tegen water en vocht en is dus ook geschikt om te gebruiken in vochtige omstandigheden. Ook is zwaluw kit duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals bij zowel zon als vorst. Mocht je na de kit nog willen schilderen, dan is de zwaluw kit daar perfect voor, omdat je gemakkelijk over de kit heen kunt schilderen. Tot slot is de kit snel uitgehard, waardoor je niet lang hoeft te wachten tot je door kan met het werk. Er hangen dus genoeg voordelen aan het product wat het zeker waard maakt om het product aan te schaffen voor jouw werkzaamheden.